Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір з пауерліфтингу (фото)

Опубліковано: Понеділок, 27 березня 2017 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права, за ініціативи викладачів циклової комісії фізичного виховання (голова циклової комісії Мирослав Крук) та підтримки адміністрації коледжу, були організовані і проведенні змагання за звання найсильнішого студента вишу у турнірі з пауерліфтингу «Народний жим».

Основна мета турніру – пропаганда здорового способу життя, фізичної культури та спорту серед юнаків та дівчат.

Відкриваючи спортивне дійство, директор коледжу Наталя Зубко та заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко побажали усім учасникам удачі у спортивних досягненнях та житті, закликаючи пам’ятати про патріотів України, які нині мужньо захищають незалежну і соборну Україну на сході держави.

Змагання викликали жвавий інтерес серед студентів коледжу та привернули велику кількість вболівальників. Також на змаганнях були присутні адміністрація та викладачі коледжу.

Суть змагань «Народний жим» – вижати максимальну кількість разів свою вагу. Спортсменам дається дві спроби, результати яких потім сумуються. Змагання відбувались без розподілу за ваговими категоріями (абсолютна першість), вага штанги 50 кг для юнаків, 25 кг для дівчат.

Звання чемпіона серед юнаків виборов студент групи КТ-ТМ15 Тарас Гавловський із переконливим результатом 34 повторення. Серед дівчат перемогу здобула Ірина Федейко, студентка групи ПВн-14. Також хороші результати показали Марія Климк, Тетяна Кий, Іващук Тарас.

«Мені, як і кожному викладачеві, приємно за студентів коледжу, які наважилися взяти участь у змаганнях «Народний жим». Ми пишаємося їх досягненнями. Під час проведення змагання приємно та радісно спостерігати за ними, з якою бадьорістю, енергію та азартом вони виконують вправи. А найбільше приємно бачити серед них дівчат, які боялися та довго не могли наважитись взяти участь у цих змаганнях. Який подвиг для них – побороти свої страхи та вийти переможцями змагань», - розповів тренер учасників.

Організатори змагань «Народний жим» висловлюють подяку усім учасникам та чекають їх на наступних турнірах та спортивних подіях, які будуть організовуватись викладачами циклової комісії фізичного виховання та відбуватимуться в спортивному залі коледжу.

Представники від адміністрації нагородили переможців та призерів призами. А організаторам та суддям, викладачам циклової комісії фізичного виховання – Андрію Соломонку, Ірині Крук, Мирославу Круку, висловили подяку за такий захід та пропаганду здорового способу життя серед молоді, яка на сьогодні є вкрай важлива.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі провели змагання з настільного тенісу У Львівському кооперативному коледжі провели змагання з настільного тенісу Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Викладачами фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права регулярно проводяться різноманітні спортивні змагання і турніри серед викладачів та студентів, які сприяють популяризації здорового способу життя, новим перемогам, залученню молоді до занять масовим спортом. Нещодавно...

Переглядів: 406 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі провели турнір з міні-футболу У Львівському кооперативному коледжі провели турнір з міні-футболу Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018 Викладачами фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права регулярно проводяться різноманітні спортивні змагання і турніри серед студентів, які сприяють популяризації здорового способу життя, новим перемогам, залученню молоді до занять масовим спортом. Нещодавно у спортивному...

Переглядів: 445 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook