Період публікації:

від

до

Категорія:

Павло Коростильов – переможець Гран Прі Йозефа Запедзкого з швидкісної стрільби

Опубліковано: Понеділок, 27 березня 2017 

min
max

У м.Вроцлаві (Польща) 21-24 березня 2017р. відбулися міжнародні змагання «V Гран Прі Йозефа Запедзкого» з швидкісної стрільби з пістолета на 25м, які зібрали доволі представницький склад учасників, зокрема золотого та срібного призерів Олімпійських ігор – 2016 в Ріо-де-Жанейро Кристіана Райтца (Німеччина) та Жана Кікампуа (Франція).

У першому старті переможцем Гран Прі серед юніорів став студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов. У фіналі Павло (на фото) на один вдалий постріл випередив француза Клемента Греф’є 28:27.

Серед чоловіків вперта боротьба розгорнулася між Райтцом та Кікампуа – обидва спортсмени набрали по 34 очки, за додатковою серією переміг Райтц. Вихованці училища Володимир Пастернак (вип.2008р.) та Роман Бондарук (вип.1992р.) у кваліфікації  посіли 13 і 28 місця і до фіналу не відібрались.

У другому юніорському фіналі Павло Коростильов показав третій результат – 19 влучних попадань. Переміг поляк Оскар Мілівек (30), івано-франківець Денис Ворона на другому місці (23).

Серед дорослих стрільців Кікампуа зумів взяти реванш у Райтца 34:32. Пастернак і Бондарук знову поза фіналом на 9 і 18 місцях відповідно.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Павло Коростильов – переможець Кубка світу зі стрільби Павло Коростильов – переможець Кубка світу зі стрільби Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 Студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов здобув блискучу перемогу на Кубку світу зі стрільби, який у ці дні (17-24 травня 2017р.) проходить у м. Мюнхені (Німеччина). Павло (на фото) переміг у стрільбі з пневматичного пістолета на 10м. У фіналі перед двадцятирічним українцем...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Павло Коростильов – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Павло Коростильов – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 10 березня у м.Маріборі (Словенія), де проходить чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї, визначилися переможці у стрільбі з пістолета на 10м серед чоловіків. У командній першості чемпіонами Європи з результатом 1734 очки стала збірна Росії. Збірна України поступилися переможцям 6 очками...

Переглядів: 429 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook