Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентів і випускників ветеринарного університету запрошують на найбільшу птахофабрику західної України (фото)

Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 

min
max

Ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, професор Володимир Стибель зустрівся з представниками Володимир-Волинської птахофабрики. Обговорювались шляхи співпраці між ЛНУВМ та БТ та цим підприємством, можливості проходження практик студентами та працевлаштування випускників університету.

Зі сторони птахофабрики у розмові взяли участь менеджер з навчання і розвитку персоналу Тарас Васів, головний ветеринарний лікар підприємства Валерій Козій та головний зоотехнік Ярослав Керичук, який, до речі, є випускником Львівського ветуніверситету.

Гості детально розповіли про ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Сьогодні це підприємство належить до трьох найпотужніших виробників курятини в Україні, займаючи близько 5 % ринку курятини. Підприємство має п’ять філій: у Львові, Києві, Вінниці, Житомирі та Володимир-Волинську. До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, розташованих в 11 виробничих бригадах, власний забійний цех і комбікормовий завод. Виробляється майже 60 тисяч тон м’яса птиці. Продукція компанії представлена в Західному, Північному та Центральному регіонах країни.

Птахофабрика активно розвивається. Нині тут працює близько 1 200 фахівців різних спеціальностей. І потреба у висококваліфікованих спеціалістах є постійною. Тому керівництво фірми зацікавлене у налагодженні співпраці з ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького, як потужним профільним навчальним закладом. У Володимир-Волинському потрібні і ветеринари, і технологи, і менеджери. Підприємство готове винаймати іногороднім працівникам та стажерам житло. Середня зарплата працівників тут становить близько 7 тисяч гривень.

Ректор ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького Володимир Стибель зазначив, що університет однозначно є прихильником тісної співпраці між навчальним закладом та таким потужним виробником, як ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». «Немає кращого місця для здобуття практичного досвіду, як сучасне виробництво. І наші студенти повинні цим максимально скористатись. Сьогоднішня молодь повинна бути мобільною і у виборі місця практики чи стажування, і пошуку місця майбутньої праці», - підкреслив В. Стибель.

У результаті розмови між представниками ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького та ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» була підписана угода про співпрацю. Нею передбачено можливість проходження практики, стажування, проведення наукових досліджень студентами та науковцями на базі птахофабрики.

Детальніше з роботою ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» можна ознайомитись на сайті компанії: http://chebaturochka.ua.

Матеріал підготував Андрій Болкун

Немає коментарів

Схожі статті:

Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 30 жовтня делегація учителів та учнів Дрогобицького ліцею відвідали Львівський національний університет ім. Івана Франка. Тут відбулася зустріч із керівництвом вишу. У ході зустрічі Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник...

Переглядів: 899 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Студенти та викладачі Львівського університету біотехнологій реалізували громадський проект вартістю у півмільйона гривень Студенти та викладачі Львівського університету біотехнологій реалізували громадський проект вартістю у півмільйона гривень Опубліковано: Четвер, 11 квітня 2019 Студенти та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького реалізували громадський проект з покращення інфраструктури міста. Так, у парку вишу встановили різноманітне спортивне обладнання, скористатися яким вже зараз може кожен охочий. На...

Переглядів: 463 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook