Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень природознавства «Природа наш дім» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Неділя, 26 березня 2017 

min
max

З 20 березня по 24 березня  2017 року в ІІ відділені Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувся тиждень природознавства «Природа наш дім».

Явища в природі відбуваються закономірно, в певному порядку. Все довкола рухається, розвивається, змінюється. Чим більше ми пізнаємо природу, тим більше починаємо любити її.

Набуте в дитинстві уміння бачити, відчувати природу такою, якою вона є насправді, викликає у дітей глибокий інтерес до неї, розширює і поглиблює їхні знання, сприяє формуванню характеру дитини.

Під час різноманітних заходів, проведених педагогами у формі бесід, спостережень, дослідів, дидактичних ігор,  конкурсів малюнків, діти вчилися пізнавати природу, захоплюватися її красою.

В старших групах «Соняшник» та  «Мак»  проведено: аплікація «Перші квіти», конкурс малюнків «Моя улюблена квітка» , бесіда "Шануймо друзі дивосвіт природи".

У середній групі «Бджілка» діти спостерігали за живою і неживою природою навесні, а  також провели дослід «Що плаває у воді, а що тоне»,  руханку на свіжому повітрі «Сонце, повітря - наші друзі».

У середньо-молодшій групі «Жучок-сонечко» діти грали у дидактичні  ігри «Хто де живе і що їсть»  та  «Жива і нежива природа».

У групах для дітей індивідуального виховання проведено досліди «Для росту рослин потрібні  - земля, вода, світло (садіння цибулі)» та «Гілочка у воді», дидактичну гру «Впізнай тварину». Ознайомлення дошкільнят зі світом природи є найважливішим засобом формування гармонійної, всебічно розвиненої особистості, що володіє знаннями і навичками екологічно доцільної поведінки в природі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дослідницька діяльність в рамках тижня природознавства у НРЦ  «Левеня» Дослідницька діяльність в рамках тижня природознавства у НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 23 березня 2018 У Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» з 19 по 23 березня 2018 року відбувся тиждень природознавства під гаслом: «Природа наш дім».   Вихованці груп індивідуального виховання «Ромашка» і  «Дзвіночок» досліджували живу природу. Разом з вихователем...

Переглядів: 593 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Конкурс дитячих малюнків «Природа прокидається зі сну» в НРЦ  «Левеня» Конкурс дитячих малюнків «Природа прокидається зі сну» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 Тиждень природознавства в І-му відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня»  завершився  конкурсом дитячих малюнків «Природа прокидається зі сну». Весною на вулиці стає тепло. День прибуває. Вечорами вже не так рано сутеніє. Хочеться якомога більше...

Переглядів: 416 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook