Період публікації:

від

до

Категорія:

Книга – джерело грамотності, вихованості

Опубліковано: Середа, 29 березня 2017 

min
max

В рамках проведення тижня дитячої та юнацької книги 17 березня в Глиницькому НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Яворівського району була проведена інформаційна година «Книга – джерело грамотності, вихованості, всебічного розвитку особистості». З учнями було проведено конкурс віршів улюблених письменників, літературну гру «Чи знаєш ти творчість Шевченка?», бесіду «Книги в твоєму домі».

Крім цього, шкільний бібліотекар Подоборіжна Н. І. для учнів старших класів провела бібліотечний урок «Сила книги безмежна».

Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності. Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги в Глиницькому НВК сприяв розвитку читання та широкому використанню можливостей літератури у вихованні підростаючого покоління.

Із книгою і словом подружися,
Хай буде книга – твій насущний хліб.
Тож зачерпни із неї і напийся
Снаги, що в серці залишає слід.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook