Період публікації:

від

до

Категорія:

Атестація педагогічних працівників у Плугівському НВК (фото)

Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 

min
max

Розвиток системи освіти значною мірою залежить від майстерності педагогів, їх людських якостей, готовності до змін, викликаних запитами  сьогоднішніх школярів цілеспрямовано «творити» самого себе.

І вже традиційно,  кожного року березень-квітень стали, свого роду, місяцями підведення певних підсумків, нових стартів, нового росту, адже, як стверджував Сенека, «Скільки б ти не жив, усе життя слід навчатися». Це час, коли стартує атестація педагогічних працівників. Вона активізує творчу діяльність, стимулює фахову та загальну освіту педагогічних працівників, посилює мотивацію якісної праці.

22 березня 2017 року у Плугівському НВК І-ІІІ ст. відбулося чергове засідання атестаційної комісії І рівня з порядком денним «Про атестацію педагогічних працівників». Його проведенню передувала комплексна оцінка рівня кваліфікації педагогічної майстерності, результатів педагогічної діяльності, здійснення аналізу освітнього процесу з урахуванням думки батьків, учнів та колег по роботі. Щедрим був цей рік для тих, хто очікував  визнання свого кар’єрного зросту. Цьогоріч їх було дев’ять, із них троє атестувалися вперше і за дипломом. Долучилися до атестації при нашому НВК троє педагогічних працівників Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст.

Педагогічний професіоналізм і винахідливість, творчість і педагогічна майстерність учителів, які атестувалися, були належно оцінені членами атестаційної комісії. Молодим учителям,  яким поки що встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої  категорії»,  є з кого брати приклад, адже: двом педагогічним працівникам було встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої   категорії»; двом –  підтверджено рішення щодо відповідності раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», одному – порушено клопотання про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та одному – про  присвоєння педагогічного звання «старший учитель».  Вперше атестувалася і шкільний бібліотекар.

У засіданні атестаційної комісії  І рівня  Плугівского НВК І-ІІІ ст. взяла участь методист відділу освіти Золочівської РДА Паздзірськка М. М. Вона привітала проатестованих учителів та побажала педагогічного професіоналізму, творчих успіхів, нових злетів на педагогічній ниві.

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок-реквієм "Молитва наша лине в небеса..." Урок-реквієм "Молитва наша лине в небеса..." Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. Поповнили цей довгий список Герої Небесної Сотні – українці, які загинули у Києві на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське...

Переглядів: 677 Коментарів: 0

Відділи освіти

Година спілкування  "Мертві не простять, живі не забудуть" Година спілкування "Мертві не простять, живі не забудуть" Опубліковано: Середа, 29 січня 2020 У 75 річницю вшанування пам'яті жертв Голокосту у Плугівському НВК для учнів 6-11 класів пройшла година спілкування під назвою "Мертві не простять, живі не забудуть" організована учителем історії Саврас Л. Б., метою якої було познайомити учнів з темою Голокосту як одного із прикладів жорстокого ставлення...

Переглядів: 578 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook