Період публікації:

від

до

Категорія:

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Опубліковано: П`ятниця, 31 березня 2017 

min
max

Вже стало традицією навесні  проводити місячник благоустрою. У П’ятничанській школі розпочали акцію учні старших класів на чолі зі своїми класними керівниками. У рамках місячника благоустрою 10 березня прибрано частину території школи.  Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашому селі та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості.
Заходи проводилися згідно плану.

Були впорядковані, приведені до належного естетичного та санітарного стану навчальні території , спортивні майданчики. Висаджено хвойні дерева та квіти та пересаджено кімнатні рослини. В процесі озеленення території школи брали участь учні 5-9 класів та педагогічний колектив.

Озеленення навчальних закладів відіграє важливу роль у вихованні підростаючого покоління, розвиває в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються, активізує пізнавальну, творчу та просвітницьку діяльність школярів.

Учнівським самоврядуванням під керівництвом педагога-організатора Стриганин Г.С. були упорядковані території  пов’язані з місцями, подіями, іменами учасників Другої світової війни, національно-визвольних змагань. Учні 5-7 класів старанно працювали на території школи. На шкільному подвір’ї збирали торішнє обпале листя, траву, гілля і виносили у спеціально-відведені місця для подальшого вивозу. Працівники школи обрізали сухе гілля з дерев, побілили дерева, упорядкували місця загального користування на території школи.

Найдієвішою формою у вихованні школярів є залучення їх до різноманітних масових заходів: конкурсів, змагань, операцій, акцій тощо. Учні школи взяли участь у акції “Посади деревце!”.

Давайте долучатися до заходів благоустрою  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Немає коментарів

Схожі статті:

Канікули із користю: на Жовківщині для дітей працює школа гончарів Канікули із користю: на Жовківщині для дітей працює школа гончарів Опубліковано: П`ятниця, 21 липня 2017 У селі Стара Скварява на Жовківщині продовжує роботу «Літня дитяча гончарна школа", у межах якої місцеві діти вчаться ліпити із глини гончарні вироби. Навчитися власними руками виготовляти гончарні вироби: посуд, домашнє начиння, твори художньо-декоративного мистецтва за старовинними технологіями...

Переглядів: 781 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Літо – час для дитячої активності у ДНЗ №171 м. Львова Літо – час для дитячої активності у ДНЗ №171 м. Львова Опубліковано: Понеділок, 10 липня 2017 Понад два роки спеціаліст Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ірина Стадник популяризує спорт серед дошкільнят. Двічі на тиждень у дитячих садочках Львова у формі гри проводить із дітками майстер-клас з глайдингу. Літо не стало...

Переглядів: 631 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook