Період публікації:

від

до

Категорія:

Кораблі думки, що мандрують хвилями часу

Опубліковано: П`ятниця, 31 березня 2017 

min
max

З 27 по 31 березня 2017 року у Завадівській ЗОШ I-III ступенів Яворівського району проходив Тиждень дитячої та юнацької книги під керівництвом бібліотекаря Наталії Кульпи, вчителів-словесників, класоводів.  Цей  традиційний захід уже вкотре доводить, що шкільна бібліотека є важливою, невід’ємною ланкою  навчально -  виховного процесу. Основною метою тижня було залучення учнівської молоді до читання,  пропаганда сучасної літератури, виявлення читацьких інтересів, виховання бережливого ставлення до підручників, формування щоденної потреби в книзі, підвищення  культурного читацького рівня.

Учні 1 класу (вч. Т. Присташ) були у ролі художників, малювали прекрасні ілюстрації до улюблених казочок.  Юні книголюби другого та третього класу змогли продемонструвати свої поетичні вміння під час конкурсу «Вірш про книгу». Учні 4 класу взяли участь у роботі книжкової  лікарні «Щоб книжечка довше жила», провівши ремонтні та відновлювальні роботи  книжок.

У четвер 30 березня відбувся конкурс «Найкращий читач – 2017» .

Найактивнішими виявились учні 5 класу (вч. А. Стебелко), 6 класу (вч. І. Лагно), 7 класу (вч. Н. Гріщук). Школярі радили присутнім поринути у світ цікавих книг, поділились враженнями від прочитаних творів та оповідань, презентувавши бук трейлери улюблених творів.

Тиждень дитячої та юнацької книги вже минув, але шкільна бібліотека  гостинно чекає на своїх читачів, щоб запропонувати їм нові  виставки, цікаві надходження.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook