Період публікації:

від

до

Категорія:

Конкурс юних літераторів Яворівщини

Опубліковано: П`ятниця, 31 березня 2017 

min
max

Виявлення та підтримка талановитих дітей, популяризація читання, прилучення учнів до найкращих здобутків зарубіжної літератури й культури, розвиток творчої особистості, естетичних смаків, а також якостей громадянина України, який відчуває гордість за власну країну та усвідомлює свою належність до світової спільноти є важливою складовою діяльності районної методичної комісії учителів зарубіжної літератури. Щорічно з цією метою методичний кабінет відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації організовує і проводить вернісажі учнівських проектних робіт, творчі конкурси. Ось і цьогорічний березень численно зібрав юних літературознавців району, аби спробувати свої сили у конкурсі дитячої творчості «Класика зарубіжної літератури», що проводився у  номінаціях:

«Літературна»:

- «Моя улюблена книжка» (5-7 класи);

- «Літературний Еверест» (8-11 класи);

«Раджу прочитати»;
«Декламаторська майстерність»;
«Театральна майстерність».

На конкурс були представлені творчі роботи, написані в різних жанрах (есе, твір-роздум, поетичний твір); буктрейлери, презентації, що рекламували обрану книжку (або презентували творчість сучасного зарубіжного письменника). Учасники номінації «Декламаторська майстерність», читали твори (як поетичні, так і прозові), присвячені темі «Зарубіжні письменники про Україну», а юні актори показували уривки творів зарубіжних письменників – ювілярів-2017.

Щиро вітаємо усіх переможців! Нехай слово, рима і мелодія, що здатні проникати в таємниці людської душі, наповнюють Ваші серця натхненням, добром, надією, вірою та любов'ю, а світ навколо роблять кращим.

Методист методичного кабінету 
Оксана Майхер

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook