Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар творчої групи вчителів біології

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

3 квітня 2017 року в Завадівській СЗОШ I-II ст. відбувся семінар творчої групи вчителів біології з проблеми «Використання різних видів контролю навчальних досягнень учнів на уроках біології у 8 класі» під керівництвом методиста відділу освіти Стрийської РДА Романової Лілії Володимирівни. Учителі творчої групи  протягом року розробляли різноманітні завдання до всіх тем з біології для 8 класу. «Чим цікавіші завдання на різних етапах уроку, тим ефективнішим є засвоєння знань учнів», –  відзначила  Меркулова Л. А., учитель біології Голобутівської СЗОШ І-ІІ ст. Учитель біології Особа М. М. Завадівської СЗОШ I-II ст. розробила різноманітні завдання та  вправи  до теми «Зв’язок організму людини  із зовнішнім середовищем. Сенсорні системи». Цікавим було декламування  авторського вірша вчителя  під назвою «Очі».

Другим питанням порядку денного семінару було обговорення вибору підручників з біології та хімії різних авторів для 9 класу за новою програмою. Кожен висловлював свою думку щодо викладення матеріалу авторами. Учителі творчо попрацювали і вирішили надалі ефективно розробляти різноманітні завдання з біології та хімії на наступний навчальний рік.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook