Період публікації:

від

до

Категорія:

«Майбутнє лісу у твоїх руках – 2017»

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

У   рамках проведення акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» та з метою шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, глибшого розуміння природи рідного краю учнями Нижньостинавської СЗОШ І-ІІ ст. спільно з сільським головою Стаськівим В.А., лісничим Верхньосинєвидненського лісництва Берником  Володимиром, його помічником Бараном В.І., інженером лісових культур Лопушанським Р.І. було здійснено посадку дерев: липи дрібнолистої, каштана кінського та ялини колючої (форма срібляста).

Директор школи Еліяшевський В.Н., проводячи бесіду з учнями, висловив впевненість, що коли  людина власними руками спробує посадити дерево і відчує цю нелегку справу, то в майбутньому вона ніколи не захоче його знищити. Лісничий Берник В. та інженер Лопушанський Р. розповіли, як правильно висаджувати дерева та доглядати за ними, щоб вони прийнялися і добре росли.Кожна людина, стверджує народна мудрість,  за своє життя повинна посадити хоча б одне дерево. Не важливо, що це буде – липа, ялина чи дуб. Головне, що  ліс не просто так називають «легенями планети».

Сьогодні ліс – невід’ємна складова всього живого, що є на планеті, одна з найважливіших частин світової екологічної системи. Кому, як не нам, берегти його?! 

Усі, хто взяв участь в лісонасадженні, того дня не лише добре попрацювали, а й збагатилися новими знаннями, які стануть у нагоді кожному  шанувальнику природи. Посадивши дерево, ми залишаємо і часточку себе на нашій землі. Адже  великі зміни можливі тільки завдяки маленьким справам!

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook