Період публікації:

від

до

Категорія:

Атестація педагогічних працівників на базі Арламівськоволянської ЗОШ I-II ступенів

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

     Грамотно проведена атестація сприяє не лише створенню комфортного психологічного клімату та довірчих стосунків у навчальному закладі, а й мотивує педагогічних працівників брати участь в атестаційному процесі.

          Відповідно до ст. 54 Закону України „Про освіту”, ст. 27 Закону України „Про загальну середню освіту”, наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 06.10.2010 р. за № 930 «Про затвердження Типового положення про атестацію педагогічних працівників» із змінами, внесеними згідно з наказами Міністерства освіти і наук, молоді та спорту України від 20.12.2011 року за № 1473 та від 08.09.2013 року за №1135, наказу департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 08.09.2016р. №03-11/298 «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2016-2017 навчальному році», наказу відділу освіти Мостиської РДА від 14.09.2016 р. № 257/1 « Про проведення атестації педагогічних працівників  у   закладах  освіти в   2016 – 2017  навчальному  році» з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності 29.03.2017 р. на базі  Арламівськоволянської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання атестаційної комісії І рівня.

   Атестаційна комісія під керівництвом директора школи О.Костири, до складу якої  входили найбільш кваліфіковані та досвідчені педагогічні працівники навчального закладу, що користуються авторитетом серед колег, а також голова профспілкового  комітету, практичний психолог, представник відділу освіти М. Бішко, приділяла велику увагу проведенню атестації. Настільною книгою був навчально-методичний посібник «Система роботи навчального закладу з проведення атестації педагогічних працівників» Козова Л., Мизюк О., Дьячук В.

   У між атестаційний період  здійснювався моніторинг професійних якостей учителя, результативності його діяльності, рівень загальної культури, створювались умови для  вивчення педагогічного досвіду  учителів.

  У 2016-2017 н. р. атестувалося 7 педагогічних працівників, з них – 3 молодих спеціалісти на присвоєння  кваліфікаційної категорії:  «спеціаліст другої  категорії»; 4 – кращі вчителі школи на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії  «спеціаліст першої категорії».

  Атестація проводилась за принципами добровільності, відкритості, колегіальності, індивідуалізації, диференціації.

 Представник відділу освіти М.Бішко відмітила роботу адміністрації школи та атестаційної комісії на високому рівні.    

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 Якщо державна кваліфікаційна атестація випускників профтехів припадає на період карантину, заклад має організувати її у дистанційній формі. Таке роз’яснення надає Міністерство освіти і науки у листі щодо завершення навчального року в профтехах, який був розісланий 8 квітня 2020 року. «Зараз ми маємо...

Переглядів: 5338 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Освітян Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському освітньому хабі педагогічних інновацій Освітян Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському освітньому хабі педагогічних інновацій Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 Комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» запрошує педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти взяти участь у Всеукраїнському освітньому хабі педагогічних інновацій...

Переглядів: 1419 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook