Період публікації:

від

до

Категорія:

Розіграш перенесеного фіналу кубка федерації

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

Всього – дев’ять. Завершальним аккордом сезону став розіграш перенесеного фіналу кубка федерації і вперше було організовано та проведено кубок збірних  команд об"єднаних територіальних громад ( в чому лідирує Самбірщина не лише в області, а й в Україні). Змагання присвячувалися Всесвітньому Дню футболу та 110 - річниці зародження футболу на Самбірщині. 

Відбулися попередні поєдинки і 11 грудня на самбірському стадіоні ім. майстра спорту Лева Броварськго проведено фінальні поєдинки. Незважаючи на прохолодний недільний день уболівальників було доволі і вони мали на що подивитися. 

Першими на поле вийшли комади Баранівців та Ваньович. Гра була доволі напруженою. Долю матчу вирішив єдиний гол . На радість численій глядацькій аудиторії, капітан команди Ваньович о. Роман Сикотинський, якого також визнано кращим гравцем матчу , отримав довгоочікуванийй трофей районого значення для спортсменів з Ваньович. 

Після цього на поле вийшли команди Бісковицької та Дублянської ОТГ.                      

Перед початком матчу, представники всіх ОТГ отримали 23  футбольні м’ячі  та сітки.

З вітальним словом  до присутніх звернулися заступник голови Самбірської районної ради Андрій Бобак, голова Самбірськорї районної організації ВФСТ «Колос» Руслан Хомин, завідувач сектору молоді та спорту Самбірської РДА Василь Лесько , директор ДЮСШ «Сокіл» Михайло Цимбрила, які по завершенню матчів нагороджували переможців та призерів кубками, дипломами, медалями, футбольними м’ячами. 

Гра розпочалася без розвідки. Обидві команди, до складу яких входить чимало обласних гравців, хотіли якомога швидше добитися успіху. Про те на висоті діяли голкіпери команд. На початку другого тайму , капітан дублянців Назарій Міліщук , майстерно виконав удар зі штрафного і вивів свою команду вперед. Бісковичани кинулися відігруватися, та провели ряд хороших атак. Після однієї з яких  Ігор Держипільський красивим ударом з кута штрафного майданчика відновив рівновагу -1:1 – підсумковий результат. Для визначення переможця, пробивалися 11 метрові удари. У футбольній лотареї влучнішими були спорсмени Дублянської ОТГ, які й стали першими володарями започаткованого кубка. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1248 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

До перемог (фото) До перемог (фото) Опубліковано: Понеділок, 10 лютого 2020 6 лютого 2020 року в приміщенні Дому Милосердя святого Миколая, вул. Короленка, 7, відбулася організаційна зустріч голови спортивного відділу місії “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ дияконом Юрієм Фединишиним з тренерами та представниками команд, які братимуть участь в 5-тому чемпіонаті з міні-футболу “Копа”...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook