Період публікації:

від

до

Категорія:

Людина починається з добра

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

Хай оживає істина стара:

Людина починається з добра.

Людяність, милосердя, добро. Такі знайомі нам слова. Усе частіше ми говоримо про них… А чи кожна душа відкривається для добра? Чомусь сьогодні наше суспільство заражене вірусом егоїзму, зла і жорстокості. Зачерствілі людські серця  заросли ряскою байдужості до чужого горя, чужої біди, яких у нашому житті дуже багато.

З давніх-давен  закономірно вважалося допомогти знедоленому, поділитися куском хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, порятувати хворого чи каліку, заступитися за беззахисного і скривдженого,, розрадити самотніх.

З метою виховання почуття доброти, чуйності, милосердя, які проявляються у допомозі хворим,  учні НВК «Волезадеревацький ЗНЗ І –ІІІ ст. - ДНЗ» брали активну участь в акції «Від серця до серця». Школярі зібрали  1100 гривень  на придбання апарату для лікування дітей. Це ж бо потрібно виявляти доброту так, щоб вона була прийнята й зрозуміла. Адже В.Сухомлинський говорив: «Роби так, як має бути, не для годиться, не тому,  що хтось  побачить  твої добрі вчинки і похвалить тебе, а за велінням власної совісті» 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook