Період публікації:

від

до

Категорія:

Спартакіада до Дня сміху "Веселі старти" на базі Мостиської ЗОШ №2 I-III ступенів

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

   У Мостиській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів 3 квітня 2017 року пройшла спортивна спартакіада присвячена Дню сміху. Організували захід вчителі англійської мови та вчитель фізкультури Карвацький А.М. Учасниками веселих стартів були учні 6-А класу, які розділилися на дві команди «Євродіти» та «Дивосвіт».

    Капітани влучно та дотепно представили команди та продемонстрували свої назви і девіз. Кожна команда показала свою силу, спритність, винахідливість та кмітливість.

   Вболівальники бурхливо реагували на вправи з м’ячиком («саджання та збирання картоплі»), «оббіжи кеглі», «м’яч між грудьми та тенісний м’ячик на ракетці».

      Це поглиблювало знання, уміння та навички, отримані на уроках фізкультури. Цікавою та повчальною була спортивна вікторина. Змагання довели, що всі діти дружать з фізичною  культурою. Школярі доклали чимало зусиль для командної перемоги, але першість завоювали «Євродіти».    Судді підрахували результати і вручили переможцям призи та грамоти.

     Спортивне свято – це свято здоров’я. Кожен, хто був учасником або вболівальником, отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я.

Немає коментарів

Схожі статті:

Спартакіада школярів Рудківської ОТГ Спартакіада школярів Рудківської ОТГ Опубліковано: Четвер, 14 листопада 2019 І знову велике спортивне свято у Рудківській ОТГ. 14 листопада 2019 року на базі ОЗ "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. В.Жеребного" відбулася внутрішня ІІ молодіжна Спартакіада школярів Рудківської ОТГ. На змагання прибуло 6 команд: ОЗ "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. В.Жеребного", Рудківської гімназії, Чайковицького...

Переглядів: 534 Коментарів: 0

Відділи освіти

Спартакіада "Повір у себе" Спартакіада "Повір у себе" Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 Учні 6-8 класів взяли участь в Обласній Спартакіаді «Повір у себе» у замаганнях з настільного тенісу. Результати змагань: Пиж Павло - 1 місце Плахтина Юрій - 3 місце  Горкуша Назар - 2 місце (молодша група).

Переглядів: 305 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook