Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині визначено переможців конкурсу «Інноваційний урок з фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» (фото)

Опубліковано: Середа, 05 квітня 2017 

min
max

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» (Р. Шиян) спільно з Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України (А. Ігнатович) та Федерацією футболу у Львівській області (А. Грисьо) нещодавно провели ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Конкурс проходив на базі НВК «Школа-садок І-ІІІ ступенів» № 38 м. Львова (С. Терешкевич).

Фахове журі до фінального туру відібрало матеріали п’яти учителів фізичної культури області – з Червонограда та Нового Розділу, Бродівського, Мостиського та Стрийського районів.

За рішення журі найкращим уроком фізичної культури з елементами футболу визнаний урок, який проводив С. Дмитрук (Бродівський р-н), а найцікавішим інноваційним уроком виявився урок А. Білаш (м. Червоноград).

За результатами двох конкурсних днів впевнену перемогу здобула учитель фізичної культури Червоноградської СЗШ № 6 Анастасія Білаш, яка у листопаді буде представляти Львівщину на Всеукраїнському конкурсі. Лауреатами конкурсу стали: Тетяна Григоращук (м. Новий Розділ), Галина Бойсин (Стрийський р-н), Станіслав Дмитрук (Бродівський р-н), Володимир Марко (Мостиський р-н).

Організатори конкурсу висловлюють щиру подяку адміністрації та учителям фізичної культури НВК «Школи-садок І-ІІІ ступенів» № 38 за належну підготовку учнів та організацію ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

Додаток:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 572 Коментарів: 0

Відділи освіти

В Україні визначили переможців Міжнародного природничого конкурсу «Колосок» В Україні визначили переможців Міжнародного природничого конкурсу «Колосок» Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 На сайті Міністерства освіти і науки України розміщено результати Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок». Загалом його учасниками стали понад 280 тисяч учнів 1-11 класів. У 2019-2020 навчальному році конкурс відбудеться 28 листопада 2019 року (I етап) та 16 квітня 2020 року (II...

Переглядів: 764 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook