Період публікації:

від

до

Категорія:

Батьківські збори у Погірцівській СЗш І - ІІІст

Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 

min
max

Батьківські збори

31 березня 2017 року в Погірцівській СЗШ І - ІІІ ступенів Самбірського району  відбулись загальношкільні , а також класні батьківські збори.

Порядок денний зборів виглядав так: 1.Попередження суїцидальної поведінки учнів школи. 2. Сутність людського життя.3. Діяльність школи протягом жовтня-березня 2016 - 2017 років. На ці батьківські збори були запрошені гості, а саме: о. Миколай, який провів бесіду з батьками на тему "Сутність людського життя".

Інспектор з ювенальної превенції СППП Самбірського ГУНП у Львівській області , лейтенант поліції  Кусень Марта Ярославівна, яка проїніормувала батьків про відповідальність за все, що роблять їхні діти.

Директор школи Стасишин О.Т. , за допомогою ІТ технологій провела звіт перед батьками про всю роботу , яка була проведена в школі від жовтня 2016 року до березня 2017 року.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook