Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень хімії в Лисовицькому НВК

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

О, хімія!

Найкраща із наук –

Ти ворогом і другом можеш бути;

Убити все живе й допомогти

Красу життя сповна відчути.

Усе залежить від тих рук,

В яких твої досягнення і сили,

Від розуму і мудрості людини.

Хімія у школі – це не тільки уроки, але й позакласна робота вчителя та учнів. Цікавим прикладом такої діяльності є Тижні хімії в нашій школі під керівництвом вчителя хімії Поруха Любомира Ярославовича, які охоплюють учнів 7-11-их класів, а також дають можливість знайомити учнів 5-6-их класів з предметом. Один з таких тижнів пройшов з 03.04 – 07.04.2017 р. під гаслом «Хімія – наше життя, наше майбутнє».

Упродовж тижня проведено такі заходи: загальношкільна лінійка «Ознайомлення учнів школи з планом проведення Тижня», конкурс хімічних газет «Світ чарівної хімії», конкурс-вікторина «Чи знаєш ти хімію», розважально-пізнавальна гра «Поле чудес», година цікавої хімії «Людство і хімія», конкурс-захист творчих проектів учнів «Хімія в сільському господарстві», «Львівщина - край великої хімії».

Тиждень хімії – це свято творчого, нестандартного підходу до навчання та виховання учнів. Адже саме під час проведення Тижня хімії учителеві дається ще одна можливість розвивати в учнів інтерес до хімії, бажання її пізнавати.

До підготовки та проведення залучаються всі учні. Це сприяє розширенню кругозору школярів, виховання почуття власної необхідності та відповідальності.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook