Період публікації:

від

до

Категорія:

Екологічна акція «Ми співпрацюємо з Богом - Бог співпрацює з нами»

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

На сьогоднішній день питання екології є одним з найболючіших, що потребує вирішення. Проблема полягає в тому, що людство через своє недбальство, гонитвою за наживою сприяє знищенню всього живого і прекрасного, що створив Господь. І кінець буде фатальний, якщо людство не зупиниться, не задумається, не покається. Все зло, що робимо природі, є образою Творцеві і на шкоду людині. Бог створив з любов’ю світ чистим і досконалим. Людина мала б користати з тих скарбів і берегти їх.

Педагоги НВК «Лисовицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - ліцей» тісно співпрацюють з духовенством, проводячи лекції, години спілкування, конференції, просвітницькі бесіди, щоб донести інформацію дітям і підготувати їх до дорослого, свідомого життя. Адже проінформований означає озброєний.

Цього року у великопісне навернення духовенство включило екологічний момент під гаслом «Ми співпрацюємо з Богом - Бог співпрацює з нами». Представники екологічного бюро Стрийської єпархії, за сприяння о. Михайла Коцуровського – пароха церкви Пресвятої Богородиці с. Баня Лисовицька, зустрілися з учнями 8-11-их класів нашої школи. Отець Олег Кобель – референт бюро екології розповів старшокласникам про глобальність екологічної проблеми, учні переглянули два філософські відеофільми «Доставка» та «Людина», після чого відбулося жваве обговорення побаченого. Наступним кроком акції стало садіння дерев, які нам подарували гості з екологічного бюро.

Маємо надію, що наші діти виростуть свідомими християнами і громадянами України, що збережуть природу і  подбають про чистоту і порядок на своїй землі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook