Період публікації:

від

до

Категорія:

Місячник чистоти й благоустрою в Нежухівській школі

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

Берегти і примножувати багатства землі, де народився, дбати про чистоту та санітарний стан довкілля – обов’язок кожної людини.

З метою поліпшення стану  довкілля, благоустрою території  школи та прилеглої до неї території  у  Нежухівській СЗОШ І-ІІІ ступенів  з 06.03 по 07.04.2017 року проведено Місячник озеленення, благоустрою та День довкілля.

Учні та працівники школи були залучені до акцій «Посади дерево і збережи його», «Україна без сміття», «Зробимо Україну чистою». Біля школи посаджено  кущі калини, проведено обрізку та побілку дерев. Школярі впорядкували пам’ятний знак та символічну могилу односельчанам, які віддали своє життя за волю і незалежність України. Впорядковано та облаштовано спортивний майданчик  і прилеглі споруди . Дбайливими руками дітей оновлено клумби , доглянуто квітники.

Школярі люблять природу і бережуть рідний куточок, де минає їхнє дитинство .

Все на землі, все треба берегти -

І птаха, й звіра , і оту рослину,

Не чванься тим , що цар природи ти -

Бо врешті, ти його частина.

                                Б.Лепкий

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook