Період публікації:

від

до

Категорія:

Презентація нових книг поетеси Любові Пікас

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

У рамках Тижня дитячої та юнацької книги  06.04 2017 р. вчитель  Волезадеревацького НВК  Пікас Любов Дмитрівна в актовому  залі проводила презентацію книг «Зі слів і  чуттів тобі долю складаю, МІЙ КРАЮ!»  та  « Я тебе відпуска…, відпускаю»  для учнів  та  вчителів. Ці книги  вийшли з друку нещодавно,  у  лютому 2017 року.

Учитель-поетеса читала  вірші, присвячені героям АТО, про українську  мову, про наших славних світочів Т.Шевченка та І. Франка, про С. Бандеру. Говорила про те, що учні теж можуть внести свою лепту в загальну справу по виходу України зі складного становища. Вони повинні здобувати знання, молитися за кращу долю Батьківщини , бо Україні потрібні творчі, розумні,ініціативні громадяни. Люба Дмитрівна також читала вірші про світло, любов, які варто носити в душі, дарувати їх  людям, світові. 

Слово Пікас Л. Д. наповнене вірою в те, що Україна  переможе у  війні, що буде розвиватися, рости не тільки її економіка, а  й духовність.

Учні Люби Дмитрівни також розповіли дитячий  вірш-історію  «Про монстрів волохатих». Поетеса багато пише дитячого, мріє колись все це  видати.

Під кінець зустрічі директор НВК Кушина І. В. та бібліотекар Мага Д.І. подякували  Пікас Л. Д. за презентацію книг, за те, що пише, любить, вірить, побажали їй здоров’я та подальших успіхів на творчій та життєвій нивах

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook