Період публікації:

від

до

Категорія:

Участь в конкурсі «Євробачення 2017»

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

Представники учнівського парламенту Трускавця взяли участь у «Євробаченні» обласного масштабу. Поєднали корисне з приємним.

Учнівський парламент Трускавця взяв участь в конкурсі «Євробачення 2017». Пісенний фестиваль є аналогом відомого всесвітнього конкурсу і проходить за схожими принципами, однак у менших масштабах. Різняться і учасники дійства - молодіжний фестиваль є майданчиком для творчості для талановитих лідерів учнівського самоврядування Львівщини. Цьогоріч продемонструвати свої таланти у пісенному дійстві зголосилися 15 представників з усієї області. Щоб музичне дійство виглядало колоритнішим – учасники представляли у конкурсі різні країни, які обрали між собою методом жеребкування. Учням Трускавця випало представляти Білорусь, що вони з гідністю і робили. Що вражає – окрім головної мети фестивалю – розкриття творчого потенціалу молоді та пропагування принципів самоврядування, пісенне дійство носило ще й благодійний характер. Під час нього збирали кошти на лікування одинадцятикласниці з Сокалю Віталії Ільницькій. Тож молодь Львівщини, серед якої і юні трускавчани, вкотре довела – вміє бути не лишень талановитою, але й жертовною та активною. Ірина Романова (див: http://djerela.com.ua/news/truskavets/predstavniki-uchn-vskogo-parlamentutruskavtsya-vzyali-uchast-u-vrobachenn-oblasnogo-masshtabu)

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook