Період публікації:

від

до

Категорія:

Підведено підсумки районного конкурсу "Відлуння дитячих читацьких вражень"

Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 

min
max

З метою формування в учнів толерантного ставлення до національних, міжнаціональних та загальнолюдських цінностей, залучення до найважливіших здобутків духовної культури людства, розвитку творчих здібностей та пізнавальної активності школярів у Самбірському районі проведено конкурс учнівських відгуків на твори з зарубіжної літератури «Відлуння дитячих читацьких вражень».


У конкурсі взяли участь 52 учні 5-7 класів з 17 загальноосвітніх навчальних закладів.
Журі конкурсу відзначило високий рівень творчих здібностей та пізнавальної активності школярів. Більшість учнів виявили обізнаність із теми, яку розкривають, вміння будувати висловлювання певного обсягу, типу й стилю, добирати й упорядковувати необхідний для реалізації задуму матеріал, продукувати чітке, плавне, зв’язне мовлення з ефективною логічною структурою, будувати композиційно й змістовно завершене висловлювання.
Більшість учасників конкурсу підготували ілюстрації до творів.
Найбільшою популярністю серед учнів вже традиційно користуються твори Е.Портер «Полліанна», В.Короленка «Сліпий музикант», Ч.Діккенса «Різдвяна пісня в прозі», Дж.Лондона «Жага до життя», В.Бикова «Альпійська балада» та інші.
Найактивнішими учасниками стали школярі з гімназії, Рудківської, Нагірненської, Ралівської, Дубрівської, Сусолівської шкіл.

 

Зоряна Савка
 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook