Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень читання у Рудківській гімназії

Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 

min
max

У цьому році тиждень проходив під гаслом «Мистецтво бути читачем». Відкрився він у Рудківській гімназії Самбірського району з книжкової виставки «Солодка казка дитинства». 
У рамках Тижня для учнів 6 класу бібліотекар Лілія Оліярник провела майстер-клас «В книжечку на згадку – зробимо закладку». Діти з захопленням виготовляли цікаві кольорові закладки для своїх підручників.
Зацікавив гімназистів детектив-квест «Полювання за бестселером», участь у якому взяла команда учнів 10 класу. Завданням команди було відшукати загублені слова з цитати до відомої сучасної книги, розв’язуючи різноманітні головоломки, загадки, кросворди і т.п. Справитись з завданнями гравцям допомагали підказки, які вони шукали, як в приміщенні гімназії, так і на її території. Знайшовши всі фрагменти з цитати і прочитавши її, учасники отримали свою винагороду – книгу Маркуса Зузака «Крадійка книжок», з якої, власне, і була ця цитата. Гравці отримали масу задоволення від гри. Адже це можливість зіграти у реальному, а не віртуальному світі. Квест став захоплюючим заняттям для учнів, яке допомогло сконцентруватись на вирішенні завдання та розвинути здібності їхньої пам'яті. Учасники проявили свою кмітливість, спостережливість, увагу, фантазію, вміння працювати у команді, неординарне мислення і, звичайно, знання.
Ці заходи були спрямовані на те, щоб привернути увагу учнів до книги, заохотити їх до знань, розвитку своїх читацьких навичок, мислення, навчити цінувати книгу.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook