Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень читання у Нагірненській школі

Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 

min
max

З 27 березня 2017 року у Нагірненській школі Самбірського району проходив тиждень дитячого читання «Мистецтво бути читачем». З учнями 2 класу був проведений майстер-клас «В книжечку на згадку зробимо закладку». Учні активно та відповідально поставились до даного їм завдання.
Також була оформлена книжкова виставка «Бібліотека - осередок мудрості».
28 березня 2017 року у школі в рамках тижня дитячого читання з учнями 8 класу було проведено анкетування «Визначення читацьких інтересів учнів». Метою анкетування було визначити, яким письменникам та творам учні надають перевагу.
29 березня 2017 року учні 9-10 класів були повідомлені про конкурс рефератів «Творці української поезії».
Також була оформлена книжкова виставка «У світі казки чарівної» та проведено знайомство учнів 3-4 класів із творчістю письменника Григора Тютюнника "Степова казка" та "Громовик".
30 березня 2017 року у школі під керівництвом бібліотекаря Лесі Литвин з учнями 6-7 класів був проведений флешмоб "Облиш мишку, читай книжку".
Читаючи книги і активно відвідуючи бібліотеку можна зрозуміти, що книга була і залишається найчистішим джерелом інформації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook