Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчителі теж взяли участь у Тижні читання

Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 

min
max

28 березня у Михайлевицькій школі Самбірського району вчителі організували літературне кавування на тему "Післясмак від прочитаного".
Педагоги розповіли про книги, які зараз читають, зачитали улюблені цитати, аналізували прочитане, висловлювали свою точку зору, ділилися думками.
Директор школи Світлана Качинська розповіла про книжку Г.Вдовиченко "Тамдевін", вчитель трудового навчання Ганна Лосик - про заповіти 104-річного карпатського мудреця, як жити довго в здоров'ї, щасті і радості "Благії літа" Мирослава Дочинця.
Бібліотекар школи Ірина Спринська поділилася враженнями від роману Степана Сторожа «Долю не вибирають».
Заступник директора з виховної роботи Лідія Подулько зацікавила колег романом Наталії Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону».
Поділилася враженнями від прочитаної книги Марі Кондо «Викинь мотлох із життя» учитель англійської мови Галина Киричинська.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook