Період публікації:

від

до

Категорія:

Конкурс великодніх писанок у замку Потоцьких

Опубліковано: Понеділок, 10 квітня 2017 

min
max

Правічна великодня писанка - символ Сонця, життя і його безсмертя, любові та краси, весняного відродження, добра, щастя, радості.

9 квітня 2017 року  у замку Потоцьких, філії Львівського музею історії релігії, відділом освіти м. Червонограда було організовано і проведено конкурс великодніх писанок, виготовлених  учнями дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Активну участь у цьому заході взяли вихованці гуртка "Історичне краєзнавство" КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ (керівник гуртка Слука Віра Павлівна) – учні Червоноградської  СЗШ №5. Робота вихованок гуртка Віри та Ксені Семків відзначена  Грамотою Червоноградської  міської ради.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львів відкритий для світу Львів відкритий для світу Опубліковано: Вівторок, 19 листопада 2019 19.11.2019 року учні 6-10 класів НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» разом з вихователями Лесюк О.М., Кобрин С.В. та Стельмах О.В. оглянули мультимедійний виставковий проект «Великий проект Львова», який знаходиться у Будинку архітектора (Порохова вежа). Школярі побачили захоплюючі медіа технології, які передавали...

Переглядів: 618 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Легенди древнього Львова Легенди древнього Львова Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбувся захід присвячений Дню міста Львова "Легенди древнього Львова". Учні мали можливість зануритися в історичне минуле Львова та провести паралелі у розвитку міста сьогодні.

Переглядів: 324 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook