Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели олімпіаду з інформатики

Опубліковано: Середа, 12 квітня 2017 

min
max

Викладачі циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду серед студентів спеціальності «Розробка програмного забезпечення».

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів та голова циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Світлана Івасєчко. Вони побажали усім максимального розкриття талантів, добрих результатів та впевненості у своїх знаннях.

Метою даного заходу було виявлення талановитої студентської молоді, з подальшим залученням їх до участі в обласних олімпіадах.

Завдання на олімпіаду були розроблені викладачами циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення».

До складу журі увійшли: Світлана Івасєчко, Віра Варгас, Марія Канафоцька, Оксана Кашуба, Михайло Скубій, Ярослав Костів, Леонід Блонський.

В олімпіаді взяли участь студенти з усіх груп спеціальності.

Журі олімпіади прийняло рішення нагородити грамотами студентів групи ПК(н)-15 спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Богдана Александрова та Андрія Гавришко, які показали хороші результати в загальному рейтингу, значно випередивши багатьох студентів інших курсів.

Організаційний комітет висловлює подяку всім учасникам олімпіади, що прийшли перевірити свої сили та продемонстрували якісні знання з інформаційних технологій та рекомендовані до участі в олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу здобула третє місце на обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки Студентка Львівського кооперативного коледжу здобула третє місце на обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 На базі Львівського торговельно-економічного університету, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулась XVІІІ обласна олімпіада з інформатики та комп’ютерної...

Переглядів: 1038 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Олімпіада з інформатики та інформаційних технологій Олімпіада з інформатики та інформаційних технологій Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Викладач циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксана Кашуба організувала та провела предметну олімпіаду з інформатики серед студентів коледжу. З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися представники адміністрації...

Переглядів: 468 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook