Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Екологія-право-людина» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Четвер, 13 квітня 2017 

min
max

       Серед важливих проблем, які турбують людство виразно виділяються екологічні. Ми бачимо масове забруднення водойм, засмічення навколишнього середовища, незаконне вирубування лісів тощо.

      12 квітня у І відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулася зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Екологія-право-людина», яка присвячена Дню довкілля.

      Дітям розповіли про сортування та утилізацію сміття, небезпеку під час спалювання трави, забруднення води, повітря і грунтів, відповідальність за домашніх улюбленців.

      Вихованці закладу переглянули відеоролики, в яких відображено найважливіші екологічні проблеми та шляхи їх вирішення. А також учні отримали флаєри про зручність використання поліетиленових пакетів та їх шкоду для навколишнього середовища, буклети з інформацією про пункти прийому батарейок.

      Діти з цікавістю слухали розповідь, задавали питання, брали участь в обговоренні проблем збереження довкілля. Такі зустрічі корисні, тому що вони сприяють розвитку екологічної культури школярів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Загальношкільний  проект «Земля – наш дім» в НРЦ  «Левеня» Загальношкільний проект «Земля – наш дім» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018 22 квітня у світі відзначають День Землі, метою якого є привернути увагу людей до проблем нашої планети та стати на захист навколишнього середовища. З нагоди цього дня у I відділенні НРЦ «Левеня» був проведений загальношкільний  проект «Земля – наш дім». Під час роботи над проектом, учні підбирали...

Переглядів: 560 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Заходи до Дня довкілля в НРЦ  «Левеня» Заходи до Дня довкілля в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018 День довкілля в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня»  цього року проводився у всіх відділеннях закладу  з надзвичайним ентузіазмом. Всі так довго чекали весни. 19 квітня учні та вихованці  центру взяли участь в екологічній  грі «Будь природі другом»,...

Переглядів: 511 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook