Період публікації:

від

до

Категорія:

Збірна ДЮСШ Стрий – віце-чемпіон Львівщини 2017 року

Опубліковано: П`ятниця, 14 квітня 2017 

min
max

Протягом трьох днів, з 30 березня по 1 квітня, у спортзалі Сокальської ДЮСШ тривав чемпіонат Львівщини з волейболу серед ДЮСШ. У цьому обласному чемпіонаті взяли участь 9 волейбольних збірних 2002-2003 р.н.: ДЮСШ «Надія» (Пустомитівський р-н), ДЮСШ Стрий, ДЮСШ Сокаль, ДЮСШ «Автомобіліст» (Львів), «Панчери» (Львів), ДЮСШ Червоноград, ДЮСШ Городок, ДЮСШ Броди, ДЮСШ Жидачів.
Честь Стрия відстоювали юні волейболісти Стрийської ДЮСШ міськво 2002-2003 р.н. (тренер – Микола Столярський). У розмові зі мною тренер юних стрийських волейболістів Микола Володимирович відзначив, що, не дивлячись на важку та запеклу боротьбу, його підопічні гідно представили наше місто і змогли втрутитися у боротьбу за медалі. За жеребом усі команди були розподілені на три групи. Переможці груп напряму потрапляли у фінал. Команди, які посіли у своїх групах 2 та 3 місця, боролися за 4-6 та 7-9 місця.
Збірна Стрийської ДЮСШ потрапила у групу разом з командами Червонограда та Бродів, і перемогла їх з однаковим рахунком – 3:0. У фінальній пульці збірна ДЮСШ (Стрий) спочатку переконливо перемогла однолітків-господарів з Сокаля – 3:0, а згодом, на превеликий жаль, у рівній боротьбі поступилися збірній ДЮСШ «Надія» (Пустомитівський р-н) – 1:3.
Саме волейболісти Пустомитівського р-ну стали чемпіонами Львівщини 2017 року серед юнаків 2002-2003 р.н. Друге місце посіла збірна ДЮСШ (Стрий), третє – ДЮСШ (Сокаль). Отож, вітаємо юних волейболістів Стрийської ДЮСШ міськво з другим місцем у чемпіонаті Львівщини. Сподіваємося, що вони не будуть довго почивати на лаврах, адже попереду у них нові старти. Ось у якому складі виступали на цьому турнірі збірна Стрийської ДЮСШ міськво: Ростислав Кошіль (к), Володимир Столярський, Олег Страхоцький, Ернест Яроцький, Богдан Ярошко, Олег Опришко, Олег Чекан, Дмитро Ващекін.
Переможці та призери цьогорічного чемпіонату Львівщини були нагороджені грамотами. 
На разі юні волейболісти Стрийської ДЮСШ міськво готуються до нових стартів. Так, команда дівчат візьме участь у чемпіонаті Львівщини серед дівчат 2003 р.н., який з 21 по 23 квітня буде проходити у м. Турка, а стрийські юнаки цього ж віку візьмуть участь в обласному чемпіонаті, який наприкінці квітня пройде у м. Червонограді.
       За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 484 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 831 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook