Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладач Медичного коледжу «Монада» – учасник міжнародної конференції

Опубліковано: П`ятниця, 14 квітня 2017 

min
max

Впродовж 7-9 квітня у Києві, за сприяння Фонду підтримки демократичних ініціатив та Фонду Sallux, відбулася міжнародна конференція «Сталий розвиток в Східній Європі – безпека, співпраця на базі християнських цінностей».

У заході взяв участь і викладач Медичного коледжу «Монада», к.п.н. Майданюк Валерій Миколайович, який виступив з доповіддю «Перспективи та перешкоди формування Балто-Чорноморського союзу».

Учасники конференції з Нідерландів, Литви, Польщі, Білорусі, Грузії та України обговорили проблеми традиційних цінностей на європейському континенті та сформували концепцію зміцнення безпеки країн Європи шляхом створення нових міждержавних об'єднань.

Зазначимо, що студенти та викладачі коледжу «Монада» продовжують брати активну участь у суспільно-політичному житті країни та зміцнюють європейську співпрацю, адже розвиток сучасної медицини є невід'ємним від міжнародної та суспільної комунікації.

Немає коментарів

Схожі статті:

Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 14 лютого 2020 15 лютого в Медичному коледжі «Монада» відбудеться День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти, які завітають на захід, матимуть змогу дізнатися про особливості прийому в коледж у 2020 році, познайомитися з викладачами, студентами-монадівцями, оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу. Місце...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Вища освіта

Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Четвер, 07 лютого 2019 9 лютого Медичний коледж «Монада» запрошує абітурієнтів та їх батьків на День відкритих дверей. Початок заходу – о 12:00 год. Адреса: м. Львів, вул. Патона, 22а. Тел.: (032) 262-63-71.

Переглядів: 1531 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook