Період публікації:

від

до

Категорія:

Ми здорові і красиві

Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 

min
max

 

Розминкою 6 квітня  у Жовтанецькому НВК «ЗОЗ І-ІІІ ст. – ДЗ» серед учнів 5 та 6 класіврозпочався тренінг «Як бути здоровим і красивим?». Організатор - вчитель  ОБЖ Гунька С.П.

Сьогодні у світі все більшого поширення набуває рух за здоровий спосіб життя. Бути здоровим стає не тільки модно, але й вигідно.

Метою заходу стало формування фізично і морально здорових, сильних, всебічно розвинених учнів, та спонукання їх до активного способу життя.

Виховання в школярів розуміння здоров’я як пріоритетної цінності в житті, дозволить згодом сформувати активну громадську позицію.

Немає коментарів

Схожі статті:

Квітковий вернісаж у Жовтанецькому НВК I-II ст. Квітковий вернісаж у Жовтанецькому НВК I-II ст. Опубліковано: Понеділок, 09 жовтня 2017 9 жовтня 2017 року у школі Жовтанецькому НВК I-II cт. відбувся традиційний конкурс "Квітковий вернісаж". За висновкам журі учні 5 класу здобули перемогу в номінації "Найкреативніший задум", шестикласники- в номінації "Справжні декоратори". Учнів 8 класу вітаємо з перемогою в номінації "Найрозкішніший...

Переглядів: 660 Коментарів: 0

Відділи освіти

Привітайте нас: ІІ місце в області (Жовтанецький НВК І-ІІІ ст) Привітайте нас: ІІ місце в області (Жовтанецький НВК І-ІІІ ст) Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 12 травня на обласних змагання Юних інспекторів руху  команда Жовтанецького НВК "NON-стоп" в наполегливій боротьбі 17-ти команд Львівської області виборола ІІ місце. 

Переглядів: 400 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook