Період публікації:

від

до

Категорія:

Великопосні реколекції в Більченському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 21 квітня 2017 

min
max

Педагогічний та технічний персонал  Більченського НВК на свято Благовіщення  мали добру нагоду побувати на зустрічі-реколекції, організовану директором Возняк М.І. Проповідником був о. Іван Рибко.

Розважали над темою «Покликання – дар Божий». О. Івана наголосив, що кожна людина є неповторною особистістю. Завжди і за будь-яких обставин має можливість чинити так, як дозволяє їй сумління. І лише від доброї волі людиниу співпраці з Богом, залежить щастя як її самої, так і всього людства.

Для досягнення найменшої сходинки, найвищої висоти в житті нашому потрібен цілеспрямований труд розуму, рук, а найперше – душі і серця.

О. Іван закцентував увагу на тому, що бути вчителем – це покликання, дане людині Богом, дар Святого Духа. А виховання дитини починається з родини, найбільшого скарбу людства. Чим є корінь для дерева, фундамент для будови, серце для людського організму, тим є родина для людства.  Бо які родини – такі села, міста, така держава. Саме в родині виховуються діти в християнському дусі.

Також о. Іван продемонстрував фільм «Ілюзія щастя», який зворушив присутніх до глибини душі. Підсумовуючи, наголосив, що Господь стукає до нас… Він нас любить… і посилає на любов – Сина Свого, щоби нас спасти і дати нам життя в повноті. Було приємно сприймати науку духовної віднови.

На завершення помолилися за воїнів АТО, за вчителів, за дітей, за Україну

Немає коментарів

Схожі статті:

Всесвітній день обіймів у Миколаївській  гімназії Всесвітній день обіймів у Миколаївській гімназії Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 21 січня – Всесвітній день обіймів розпочався у гімназії під гаслом “Обіймись та посміхнись!” У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. Гімназисти провели веселі перерви, на яких дарували свої обійми однокласникам та вчителям. Цей чудовий день подарував усім гарний...

Переглядів: 605 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 22 січня учні 7 класу разом з класним керівником Стибель Л.Є. провели тематичну лінійку, приурочену Дню Соборності України.Школярі перегорнули ще одну стрічку нашого минулого – боротьбу українського народу за соборність своїх земель, історію створення Української Народної Республіки та Західноукараїнської...

Переглядів: 603 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook