Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування Плащаниці в капличці Св.Миколая Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: П`ятниця, 21 квітня 2017 

min
max

 14 квітня у Страсну п’ятницю уся шкільна родина Бориславської ЗСШ-інтернату  взяли участь в молитовному дійстві виставлення Плащаниці Господньої у шкільній каплиці Св.Миколая.

Звершував богослужіння капелан о.Святослав .  У процесії довкола школи старшокласники несли Плащаницю, Євангеліє та хрест.

Відтак отець  поклав Плащаницю серед каплички, а дорослі та діти молитовно вшановували ікону Поховання Христа Спасителя до гробу.

Звертаючись до  шкільної родини, капелан  зазначив: «Кого ми сьогодні поховали? Христа, який взяв наші гріхи і помер на хресті, щоби дати нам нове життя».

Всі глибоко пережили  чин поховання Христа і з наповненими молитвою серцями готувалися до Світлого Свята Воскресіння Христового.

Немає коментарів

Схожі статті:

"Сяйво Великодньої писанки" "Сяйво Великодньої писанки" Опубліковано: Четвер, 12 квітня 2018 11 квітня 2018 року у Бориславській ЗСШ-інтернаті було проведено Годину духовності "Сяйво Великодньої писанки" для учнів 1-4 класів вихователем 3 класу Даців Т.В. і вчителем трудового навчання Кірназ Н. Г. Даців Т.В. привітала присутніх із Великоднем і розповіла про традиції цього найурочистішого...

Переглядів: 509 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

"Світле свято Великодня". "Світле свято Великодня". Опубліковано: Вівторок, 10 квітня 2018 Великдень, Великдень, Веснянеє  свято-Радіють і діти, і  неня, і тато. Напередодні Великодніх свят в Бориславській ЗСШ-інтернаті І-ІІІ ст. вчитель початкових класів Романів Н. В. провела виховну годину на тему: "Світле свято Великодня". Наталя Вікторівна розповіла дітям про походження свята та...

Переглядів: 486 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook