Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія по святих місцях нашої області.

Опубліковано: П`ятниця, 21 квітня 2017 

min
max

«Прийдіть до мене всі втомлені і обтяжені, і я упокою вас.» Ісус Христос

В період Великого посту  вихователі  7 класу Бориславської ЗСШ-інтернату Шемеляк Н.С. та Шоха І.В. разом зі своїми учнями вирішили провести екскурсію по святих  місцях нашої області. Семикласники відвідали старовинні церкви Мостиського району.

Діти спілкувалися з духовними наставниками. Задавали різноманітні запитання. Дорослі і діти вражені різноманітністю цікавих місць нашої місцевості.

«Як розуміти церкву?  Сім’я – це родинна церква?...» на ці запитання і ще на багато інших діти знайшли відповіді. Церква – це не будинок, це не священники з єпископами – це загал вірних, об’єднаних у правдивій вірі під проводом  церковної  влади, установ.

Духовність сприяє мудрому й справедливому життю у цьому світі. Саме з цього погляду церква має важливе й відповідальне становище в суспільстві.

Наші діти є частиною Христової Церкви, носіями українських традицій і культури. Від них буде залежати   доля нашої церкви.  Саме тому духовному вихованню  учнівської молоді приділяється велика увага.  

Шемеляк Н.С., Шоха І.В., вихователі  

Немає коментарів

Схожі статті:

 Пам'ятні місця м. Борислава. Пам'ятні місця м. Борислава. Опубліковано: Четвер, 15 листопада 2018 Учні Бориславської  ЗСШ-інтернату разом з вихователями Пагутою І.Т. та Сорокіним О.Б. відвідали пам'ятні місця м. Борислава. А саме: військовий меморіал,  на якому поховані воїни, які загинули під час другої світової війни. Діти побували також біля меморіалу, на якому розташовані пам'ятні знаки бориславцям-чорнобильцям,...

Переглядів: 391 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Золота підкова Львівщини» - маршрут екскурсії школярів Бориславської ЗСШ-інтернату «Золота підкова Львівщини» - маршрут екскурсії школярів Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Понеділок, 20 листопада 2017 Учні 8-9 класів Бориславської ЗСШ-інтернату разом з вихователями Пагутою Ж.М., Пагутою І.Т., Сорокіним О.Б. та класним керівником Пігур О.М. побували на екскурсії «Золота підкова Львівщини». Школярі відвідали Олеський замок, музей – заповідник ( пам’ятка архітектури ХІІІ-ХУІІІ ст), Підгорецький замок...

Переглядів: 434 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook