Період публікації:

від

до

Категорія:

Музично-театральне дійство у Попелівському НВК Дрогобицького району

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

Свято Великодня – це прекрасне свято, яке своєю священною силою об'єднує усіх людей. Невимовна радість, що заповнює груди,почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги.

З цієї нагоди школярі Попелівського НВК із заступником директора з виховної роботи Вірою Тупичак відвідали Велику гаївку у місті Дрогобичі. Діти виконали власну підготовлену гаївку.

Кульмінацією святкувань стало музично-театральне дійство про історію виникнення свята і традиції його святкування у наш час, яке підготували учні 5-Б класу, класний керівник Іван Попель.

Метою свята було розширення знань учнів про святкування Великодніх свят, розкрити зміст свят, відроджувати звичаї та обряди нашого народу, продовжувати його традиції. Виховувати у школярів почуття любові до свого народу.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook