Період публікації:

від

до

Категорія:

Благоустрій території Новоміської ОТГ

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

           З метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів Новоміської ОТГ, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поширення екологічних знань, здійснення активних заходів державного контролю в галузі охорони навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, та розпорядження сільського голови Новоміської сільської ради №5 від 13.03.2017 р. з метою належної підготовки до Великодніх свят.

          З 13 березня до 13 квітня 2017 року проводиться місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а 1 квітня 2017 року – День довкілля.
         Усі  школи , які належать Новоміській ОТГ  взяли участь у прибиранні придорожніх  доріг , подвір'їв шкіл і всієї території яка належить громаді .  

/upload/users_files/131/upload/20170404_115608.jpg

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook