Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнівська молодь Львівщини вшанує пам’ять Героя України В’ячеслава Чорновола

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

28-30 квітня 2017 року відбудеться обласне сходження учнівської молоді Львівщини на гору Маківку Сколівського району. Захід приурочений   80-річчю від дня народження Героя України, борця за її незалежність, політика і публіциста В’ячеслава Чорновола, вшануванню героїчного подвигу Українських Січових Стрільців у боях на горі Маківка та з  метою  залучення учнівської молоді до вивчення історії визвольної боротьби українського народу, виховання учнівської молоді на засадах національної гідності і високої самосвідомості засобами туристично-краєзнавчої роботи.

Організатор  – комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» під керівництвом департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

  Урочисте відкриття заходу відбудеться 28 квітня о 18.00 на території дитячої туристичної бази «Трембіта» (смт Славсько Сколівського району).

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook