Період публікації:

від

до

Категорія:

Христос Воскрес! Радійте, люди!!!

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

    На  базі Твіржанського НВК відбувся великодній фестиваль «Христос Воскрес! Радійте, люди!».

Метою фестивалю є відновлення народних звичаїв і традицій: ведення гаївок, виготовлення  писанок, вишивання великодніх рушничків.

У цьому святі прийняли участь і учні Зарічанської ЗОШ Іст. У виконанні учнів 2-4 класів прозвучала гаївка « Соловеєчку, сватку, сватку!».

Школярами створено композицію «Писанковий розмай». Окрасою композиції була писанка,  виготовлена з повітряної кульки та ниток,  прикрашена елементами квілінгу і виробами зі стрічки –2 -  3 класи.  Учні 4 класу виготовили писанку в техніці пап’є-маше. Доповнено композицію виробами з ниток – «великодні курчата», писанками, розписаними воском,  прикрашеними бісером, виготовленими у техніці мотання.

На захист композиції учнями школи прочитано вірші: «Крашанки» - Юрчак Соломія, «Писанка» - Дац Віра, «Христос Воскрес!» - Кузик Анастасія.

Окрасою композиції були великодні рушнички – вишиті бісером та нитками.

 

 

                       

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook