Період публікації:

від

до

Категорія:

Акція "Отчий ліс" (взяла участь Новоміська ОТГ)

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

Акція «Отчий ліс»

У суботу, 22 квітня, на території історичного Лаврівського монастиря Св. Онуфрія, що в Старосамбірському районі Львівської області, має продовжилася традиційна акція «Отчий ліс».

Новоміська ОТГ  вже постіль рік у рік бере участь у благодійній акції   «Отчого лісу» в тому, що вона присвячується дітям-інвалідам. У рамках культурно-мистецької програми відбудеться благодійна акція «Україна починається з тебе», в яку включено благодійну лотерею та благодійний ярмарок. Тут свої вироби презентуватимуть митці-благодійники та діти з особливими потребами.

Виручені кошти спрямують на придбання спеціального медичного обладнання для дитячого відділення Старосамбірської ЦРЛ, а гроші, зароблені дітьми-інвалідами, вони використають для власних потреб.

Започаткована Старосамбірською районною радою Львівської області акція «Посади Отчий ліс» переросла у добру традицію. Вона котрий рік поспіль проводиться у першу суботу після Великодня біля найдревнішої духовної скарбниці України – Святоонуфріївського монастиря, що в селі Лаврів.

Для участі в «Отчому лісі» з різних куточків завжди з’їжджаються вихідці Прикарпаття. Акція стає своєрідним містком єднання поколінь з рідним краєм. Але основна її мета – посадка молодих саджанців під майбутній ліс. Цьогоріч серед хвойних, цінних листяних порід будуть висаджені й дерева, привезені з малих батьківщин видатних постатей, які своїм життям прославили себе та Україну.

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook