Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято гумору в Твіржанському НВК

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

   Гумор – одна з невід’ємних частин нашого життя. З його допомогою ми не тільки продовжуємо собі життя, але також захищаємося від різних негативних подій. Крім цього, наявність (і, навпаки, відсутність) у людини почуття гумору говорить про його особистісно-зорієнтовану відповідність соціальному розвитку та рівні освіченості. Адже очевидно, що правильна реакція на смішні ситуації зближує людей, допомагає згладити неприємну або незручну ситуацію, а іноді навіть рятує від небезпек.

     З метою розвитку почуття гумору й творчої акторської майстерності та відповідно до рекомендованих відділом освіти, молоді та спорту, культури та туризму Мостиської міської ради заходів, у Твіржанському НВК нещодавно пройшло Свято сміху під добре відомою назвою «Казки У».

     Підготували та провели загальношкільне дійство учні 6 та 7 класів із допомогою класних керівників Чміль Т.З. та Пилип І.В.

      Школярі майстерно зіграли ролі героїв улюбленої телепередачі. Перевтілилися в Царівну Василису  (Приймак А.,6 кл.) та Івана Царевича (Рачунь Б.,6 кл.); Чахлика Невмирущого (Мищенко В.,7 кл.) та Мар’ю Царівну (Благута В.,6 кл.); Попелюшку (Головко А., 7 кл.) та Принца (Матвійчик М.,7 кл.), Мачуху (Гіркова Д.,7 кл.); Алладіна (Костюк І.,

6 кл.) та Джина (Ковальчик Д., 7 кл.), Машу із мультика «Маша та Ведмідь»(Солтис А.,7 кл.) та її Маму(Руснак Р.,7 кл). Ведучими були Дуда А.(6 кл.) та Пеньондз В.(7 кл).

      Юні актори захопили увагу глядачів у залі. Реалістичність декорацій: королівські замки, тематичні малюнки, прикраси ,меблі – створювали відчуття присутності на знімальному майданчику «Казок У». Вдало підібрані костюми, змонтовані відеоролики, безумовно, теж лише сприяли веселій атмосфері.  Присутнім хотілося постійно тримати в полі зору усе, що відбувалося на сцені в актовому залі НВК.

      На заході були присутні батьки, які допомагали в  його проведенні, забезпечили костюми для своїх дітей, а також учителі та учні середніх та старших класів.

       У кожного із глядачів після закінчення свята було море вражень та позитиву. Школярі мали змогу сфотографуватися з «юними акторами», які були дуже схожі на справжніх.

        Веселий настрій, який подарували шести та семикласники, ще декілька днів поспіль не покидав вихованців НВК.

     

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook