Період публікації:

від

до

Категорія:

КВК «Я - пішохід»

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

21 квітня 2017 р. у Арламівськоволянській ЗОШ І-ІІ ст., що на Мостищині, (директор школи О.М.Костира) проходив Тиждень знавців правил вуличного руху.

В рамках тижня    між учнями 3 і 4 класів під керівництвом вчителів початкових класів Ковальчик Г.С., Горон М.Я та соціального педагога Огородник М.Я. був проведений КВК «Я - пішохід».

Змагалися команди «Пішоходи» і «Світлофорчики». Мета змагання: закріпити правила дорожнього руху для пішоходів, виховувати навички дисциплінованої поведінки на вулиці, в дорозі, у громадському транспорті. Було проведено ряд конкурсів: «Я – тобі, ти – мені», « Розв'яжи ситуацію», «Як ви розумієте прислів'я», конкурс капітанів. Діти розіграли сценки «Небезпечна гра», «Сашко».

На завершення КВК було зроблено підсумок щодо знань правил вуличного руху. Учні 3-4 класів добре засвоїли правила поведінки на дорозі та у громадському транспорті.

Переможці конкурсів були нагороджені грамотами. На завершення КВК прозвучав вірш  Н.Красоткіної «Вивчи правила і знай та завжди їх пам'ятай !»

Сподіваємося, що усі присутні щоденно дотримуватимуться правил поведінки, про які йшлося під час заходу.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook