Період публікації:

від

до

Категорія:

20 квітня відбувся семінар шкільних бібліотекарів Яворівщини

Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 

min
max

20 квітня 2017 року в Бірківському НВК « ЗОШ І-ІІІст. –ДНЗ» ім. Тараса Шевченка відбувся семінар шкільних бібліотекарів Яворівського району.

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

Бібліотекар – провідник, який допомагає книзі знайти дорогу до серця.

Бібліотекарів району привітав директор школи Лінник Анатолій Миколайович і виразив велику повагу до цієї професії та шанобливого ставлення до книги. Поділився інформацією про школу та сучасне бачення бібліотеки.

Проект, який підготували бібліотекар Борис О.М. та вчитель історії Андрусів Н. Я. віртуально ознайомив з мальовничими місцями села Бірки.

Наш методист Меленчук Ірина Богданівна завжди організовує подорожі по історичних та святих місцях  Яворівщини і кожен семінар це пізнання куточку нашої землі з своїми традиціями та побутом.

Бібліотекар школи в своїй презентації  показала та розповіла, які інноваційні форми роботи використовує з своїми читачами.

 Учасники семінару мали змогу задати запитання, поділитися враженнями, обмінятися ідеями стосовно своєї праці.

Родзинкою семінару стала зустріч з відомим українським поетом, рекордсменом Книги рекордів України  Іваном Пазином. Його вірші можна слухати безкінечно, вони торкаються не лише вуха, але і серця.

У Шевченківській світлиці вчитель Паучок Ольга Мирославівна розповіла про життєвий шлях Кобзаря, а діти прочитали  Заповіт  різними мовами.

Яскравим  бібліотечним флешмобом учні 5 класів продемонстрували  своїми руками заклик «Книга наш друг».

Твір Елеонор Портер «Поліанна» перевтілився у виконанні акторів шкільного драмгуртка «Орфей» під керівництвом Борис О.М. у реальні події.

Сподіваємося, що маленька дівчинка Поліанна змінила не лише життя людей з книги, але й всі змогли задуматись « В житті є чому порадіти».

На завершення зустрічі, кожен мав свій час для душі. Вистава « Він Живий»

залишила у серцях людей глибоке переосмислення свого життя.

Божа любов настільки велика, що Він любить нас навіть тоді, коли ми чинимо гріх і ображаємо Його. Божа любов ніколи не змінюється, вона не може бути більшою чи меншою, вона безмежна. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook