Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчання з пожежної безпеки в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

      25 квітня 2017 року в І відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулись навчання з пожежної безпеки.

      Після сигналу сирени та повідомлення про евакуацію працівники та учні закладу залишили свої робочі місця та через запасні виходи покинули приміщення. Після евакуації вчителі перевірили наявність учнів згідно записів у класному журналі й доповіли заступнику директора з навчально-реабілітаційної роботи Болотській Оксані Володимирівні.

      Пожежники розповіли учням про укомплектування та можливості сучасної пожежної машини і продемонстрували на практиці гасіння уявної пожежі. Діти з захопленням спостерігали за веселкою, яка утворилася при подачі води з пожежних рукавів.

      Вихованці закладу мали змогу спробувати гасити пожежу самостійно. Після навчання учні оглянули пожежну машину та зробили фото на згадку.

      Такі навчання є необхідними, оскільки учні та працівники закладу мають можливість на практиці випробувати алгоритм дій під час евакуації.

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчання з пожежної безпеки в НРЦ  «Левеня» Навчання з пожежної безпеки в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Питанню безпеки дітей завжди приділялася особлива увага. 05 березня 2020 року учнів І відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» рятувальники навчали правилам пожежної безпеки. Разом із учасниками освітнього процесу відпрацьовували процес евакуації...

Переглядів: 1682 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Навчання з пожежної безпеки в НРЦ  «Левеня» Навчання з пожежної безпеки в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 Відомо, що пожежну безпеку забезпечують не документи, правила та інструкції, а люди, які мають вміння і навики вести себе у надзвичайних ситуаціях… З метою практичного відпрацювання порядку дій 5 березня 2020 року в ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний...

Переглядів: 1009 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook