Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар вихователів дошкільних груп

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

25 квітня 2017 р. в Братківському НВК відбувся семінар вихователів дошкільних груп навчально-виховних комплексів району.

Відкрите навчальне заняття з народознавства «Цілющі рослини» провела вихователь дошкільної групи Фірко Мирослава Іванівна, на якому діти поповнили свої знання про лікарські рослини, терміни їх збирання та зберігання. Вона формувала шанобливе ставлення до традицій українського народу, розвивала інтерес до природи, вміння правильно користуватися її дарами, створювала позитивний настрій, збагачувала емоційний досвід дітей новими враженнями, виховувала любов та бережливе ставлення до природи.

У роботі семінару  взяла участь методист Стрийського РМК Рудник Мирослава Степанівна, яка провела обговорення заняття  з вихователями. Присутні дали високу оцінку  педагогічній майстерності педагога та проведеному заняттю в цілому. З презентацією про використання народознавчого матеріалу в навчально-виховному процесі  учасників семінару ознайомила вихователь дошкільної групи Кидик М.М.  

На завершення директор НВК Волошин Я.М. подякував за ґрунтовну підготовку семінару та побажав здоров’я, натхнення в роботі та творчих успіхів.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook