Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільної оборони

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

На виконання Закону « Про Цивільну оборону України», Положення “Про Цивільну оборону України”  та наказу районного відділу освіти від10 березня  2017 року №252 « Про проведення днів цивільного захисту у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах району» 24 квітня 2017 р. у НВК «Бережницький ЗНЗ I-IIст. - ДНЗ» було проведено День цивільної оборони. Основною метою проведення   Дня ЦО були: практична перевірка здатності учнів  грамотно і чітко діяти  щодо захисту свого здоров'я та життя у надзвичайних ситуаціях; формування в учнів упевненості в ефективності заходів, які проводяться цивільною обороною; формування та розвиток в  учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативності, спритності, здатності до самовідданого виконання завдань ЦО.

До участі у проведенні Дня ЦО були залучені керівний і постійний склад працівників школи та учні 1-9-их класів. У рамках проведення Дня ЦО у НВК проходили навчально-методичні заходи, спортивні змагання, були проведені виховні години для 1-4-их  класів “Школа виживання”, для учнів 5-9-их кл. «Цивільна оборона. Дії населення під час надзвичайних ситуацій».

Протягом Дня ЦО з постійним складом і учнями відпрацьовані дії за сигналом "Увага всім!».

Проведена робота сприяла вдосконаленню учнями теоретичних знань і практичних навичок в умовах екстремальних ситуацій; дотриманню та розвитку в учнів високих морально-психологічних якостей та попередженню випадків травмувань. Штаб ЦО,  педколектив школи із завданням впоралились. Учні продемонстрували організованість і дисциплінованість.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook