Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту у Завадівській СЗОШ І-ІІ ст.

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

26 квітня 2017 року в Завадівській СЗОШ  І-ІІ ступенів з метою популяризації знань про цивільний захист і відпрацювання дій у надзвичайних ситуаціях було проведено День цивільного захисту. Розпочався він із тематичних класних годин у 1-9 класах, під час яких учні обговорили дії населення за виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій.

Після четвертого уроку всі учні разом із педагогами здійснили тренування дій організованої евакуації з приміщення школи.

Завершальним етапом проведення Дня цивільного захисту була тематична лінійка «Безпека у надзвичайних ситуаціях», на якій учні отримали інформацію про складання плану дій для порятунку оточуючих при надзвичайній ситуації і переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Щоб захистити своє життя та здоров’я, учні отримали теоретичні знання і здобули практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, які є життєво необхідними для громадян нашої держави. День цивільного захисту проведено цікаво та повчально.

Бажаємо всім мирного неба та безпечних умов життя.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook