Період публікації:

від

до

Категорія:

Фестиваль ранкової зарядки

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

У рамках обласного фестивалю «Рух заради здоров’я» в 1-4 класах Семигинівської СЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено спортивні свята «Здоровенькі будьте» (4 кл., учитель Кастран М.М.), «Тато, мама, я - спортивна сім’я» (2 кл., учитель Дурда Л.С.), спортивну годину «Ми спритні і сильні» (3 кл., учитель Кравець Н.М.), «Народні ігри та розваги» (1 кл., учитель Гаврецька О.П.), батьківський лекторій «Рухливий спосіб життя - запорука здоров’я» (учитель Кастран М.М.) 

Діти долали перешкоди, проводили ігри та естафети. Наша школа працює за програмою «Школа сприяння здоров’ю». Втілюючи в життя програму «РАЦІО», з вихованцями проводимо різні рухові ігри, спортивні змагання, бесіди на заохочення до здорового способу життя як в школі, так і вдома. Адже здоров’я - це стан повного фізичного, духовного і соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб і фізичних дефектів.

Ми зарядкою день починаємо та здорові й щасливі зростаємо.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook