Період публікації:

від

до

Категорія:

Загальношкільна ранкова зарядка «Рух заради здоров’я»

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

Відповідно до листа управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації від 07.04.2017 року № 907 «Щодо проведення обласного фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров'я» та з нагоди Всесвітнього дня здоров'я учні НВК «Лисовицька СЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» разом з учителями організували та провели День здоров’я, бо розуміють, що здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитися до нього треба бережливо, з турботою та повагою.

Саме цій важливій темі була присвячена загальношкільна ранкова зарядка, що відбулася 26.04.2017 року, яку провели вчителі фізичної культури  Возняк М. В. та Сидорак Р.Р.

У програму Дня здоров’я увійшли тренінгові заняття з профілактики шкідливих звичок та спортивні змагання. На тренінгових заняттях учні дійшли до висновку: здоров’я, спаплюжене шкідливими звичками, неможливо відновити, а головним провідником людини до здорового способу життя є спорт. Саме спортивні змагання стали доречними на уроках фізкультури. Учасниками стали учні 5-11-их класів. Усіх учасників змагань об’єднав дух чесного суперництва та відчуття відповідальності за результативність командної гри. Журі було суворе та досвідчене, але переможених сьогодні не було, адже перемогли ЗДОРОВ’Я та СПОРТ!

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook