Період публікації:

від

до

Категорія:

Гірчить Чорнобиль крізь роки

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

26 квітня у Дроздовицькій ЗОШ І-ІІст. імені Назарія Попадика  відбулася лінійка «Гірчить Чорнобиль крізь роки » Участь у лінійці взяли учні 6 класу під керівництвом  педагога-організатора Антонів Л.В.
Її метою було вшанувати пам’ять загиблих героїв-рятівників на Чорнобильській АЕС. Учні читали вірші присвяченні Чорнобилю. Присутні  із цікавістю сприймали сучасну інформацію про наслідки Чорнобиля в географічному і екологічному аспектах, дізналися про перспективи Чорнобиля та запам’ятали, що «Чорнобиль гірчить, гірчить…».
Також учні переглянули сучасні відеофільм про ЧАЕС. Ведуча зазначила, що катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Радіоактивна хмара від аварії пройшла над європейською частиною СРСР, більшою частиною Європи, східною частиною США. Приблизно 60% радіоактивних речовин осіло на території Білорусі. Близько 200 000 чоловік були евакуйовані із зон забруднення.

Проходять роки , та біль Чорнобильської катастрофи  ніколи не зітреться з людської історії , не згасне у віках.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook